Qui som


La revista Ciutadella de franc va néixer ja fa uns quants anys de la mà del dissenyador gràfic ciutadellenc Joan Piris. La revista s’imprimia, ja des del primer número, als obradors gràfics d'Eliteprint, a Ciutadella. Després d'uns anys de funcionament, en Joan Piris decidí emprendre nous projectes professionals i, atès que a Eliteprint havíem imprès la revista des d’un bon començament, se’ns presentà l’oportunitat de continuar la revista allà on la deixava en Joan, assumint ara també l’edició, redacció i maquetació. Així ho hem fet amb molt de gust d’aleshores ençà, enfeinats però contents d’arribar a tota Ciutadella cada principi de mes.

Va arribar un punt en què consideràrem que les pàgines impreses de la revista no podien encabir la totalitat d'anuncis classificats que ens arribaven, i va ser aleshores que varem decidir obrir aquesta pàgina web, que tot just complementa la revista impresa.

Feim la revista Ciutadella de franc en Dan Piris (redacció i disseny gràfic) i na Carmela López (comercial i comptabilitat). Pots posar-te en contacte amb nosaltres emprant l'apartat contacte que trobaràs a la pàgina principal.

Bona lectura!