Preguntes habituals


Com publicar anuncis?

Publicar els teus anuncis és molt senzill. Hi ha, bàsicament, dues maneres de fer-ho: et pots registrar com a usuari (1) o no fer-ho (2).

  1. Si et registres, podràs accedir a tots els teus anuncis, ordenar-los, modificar-los, anul·lar-los, etc. Per publicar-ne de nous només has de prémer el botó que posa Nou anunci i emplenar el formulari que hi trobaràs. Una vegada emplenat el formulari només has de prémer el botó Enviar.
  2. Si no et vols registrar has de prémer el botó que posa Nou anunci i emplenar el formulari que hi trobaràs. Una vegada emplenat el formulari només has de prémer el botó Enviar. En aquest cas, és important recordar que, com que no t’has registrat, t'enviarem un correu electrònic per certificar que el correu electrònic que has introduït és correcte. Per tal que es publiqui l’anunci, has de respondre’ns aquest correu, així comprovam que el correu és correcte.

Quants anuncis puc publicar?

En principi, tants com vulguis. Si en algun moment, per qüestions de capacitat o per qualsevol altre motiu ens veiem obligats a canviar aquesta premissa, ho notificarem a la pàgina principal.


És obligatori registrar-se?

No, no és obligatori. Però, en tot cas, si et registres pots gaudir de tot un seguit d’avantatges com ara consultar tot el teu historial d'anuncis, modificar-los, etc.